Reception: Gaffar & Syamimi

iMoments is proud to present the highlights from the reception of Gaffar & Syamimi on 19 Feb 2011 at Shah Alam. We actually shot their solemnization highlights on October 2010

We must admit this is a beautiful wedding. We love the wedding and the highlights of coz, the song as well!

Congrats to both of them, thanks to their families for organizing a memorable wedding, thanks to their friends 🙂

Visit our official blog at imoments.blog.com/​ and like our FB page: iMoments Videography

Shot and edited by iMoments
Copyrights Reserved 2011
+Capture Your Defining Moments+

Haezwan & Abbey

Masih ingat lagi dengan entry pre wedding video Haezwan & Abbey yang menceritakan bagaimana mereka berkenalan? Kedua-duanya telah berkahwin pada 1.1.2011 (cantik tarikh) di Kota Bharu, Kelantan. Mereka nampak sangat gorgeous on their big day. Makeup Abbey oleh Amytouch menyerikan lagi natural beauty Abbey..hehe..Jom tengok highlight perkahwinan mereka..What a lovely couple!

Shot and edited by iMoments
Copyrights Reserved 2011
+Capture Your Defining Moments+

Azleeza & Izuddin

Azleeza & Izuddin..Mereka kenal each other since sekolah lagi..ni satu lagi kisah love story..Izuddin seorang engineer di Petronas manakala Azleeza seorang penjawat awam di Putrajaya. Akhirnya pada 20 Nov 2010, mereka dinikahkan di Kota Bharu, Kelantan. iMoments would like to thanks both of them for their cooperation, family kedua-dua pihak yang sporting, kawan-kawan yang suke bagi free style! Thanks juge to official photographer , Muein Mahadi & Teri Bogat. Semoga Azleeza & Izuddin berkekalan sehingga akhir hayat! +Capture Your Defining Moments+

Wedding Highlights: Azleeza & Izuddin [HD] from iMoments on Vimeo.

Gaffar & Syamimi

Cerita pasal this couple, we were approached by both of them just one week before their wedding. Luckily the date (2 Oct 2010) is still available. They are easy to work with and baik sangat..Mimi untung dapat Gaffar as husband, jaga dia baik-baik… Their wedding theme is fantastic, can’t wait for their reception..

Yeay! after a week of hard work and less sleep, finally this is the full highlights from the solemnization of Gaffar & Syamimi, we seriously love this one!We hope you love it too!!Appreciate sangat-sangat because the brides and the family as well as the friends gave their cooperation during the events,semua nampak natural je! iMoments is easier to be created this way…For this video, we tried a new type of storyline, kinda different from other videos but it is a good experiment to define their moments..Gaffar & Syamimi, we had great time defining your moments! Ok enuff, jom tgk video kat bawah…

IT WILL TAKE A WHILE TO LOAD THE VIDEO BUT THE WAITING IS WORTH THE TIME 🙂

The Solemnization: Gaffar & Syamimi (HD) from iMoments on Vimeo.

.

Bonus Highlights : Best Wishes from Family and Friends

The Solemnization of Gaffar & Syamimi: Best Wishes from Family and Friends from iMoments on Vimeo

Upcoming Bride

iMoments would like to wish a big thank you to the upcoming bride Fariz & Fazira (18 Dec 2010) for being the next client to iMoments.

Since they have their own wedding blog, we’d like to share their joy,happiness,preparation to the best ever moment in their life.

Please visit this wonderful blog:

The Infinite Love Story: Ellfazira & Farizhadi http://ellfaziraazman.blogspot.com

+Capture Your Defining Moments+

Munzir & Zaitil: The Solemnization & The Reception

Munzir bekerja sebagai engineer di DiGi dan Zaitil bekerja sebagai eksekutif di Universiti Multimedia, Cyberjaya…Munzir dari Kelantan dan Zaitil dari Pahang.So macam mana mereka boleh bertemu?Mungkin jodoh mereka telah ditakdirkan.Setelah 1 tahun berkenalan, akhirnya pada 17 Julai 2010 di Kuantan,Pahang, mereka sah bergelar suami isteri. Thanks from iMoments kepada kedua pengantin dan keluarga pengantin atas kerjasama/support yang diberikan.Semua happy go lucky and sporting, barulah senang nak create moments..First time jumpa family yang baik dan penyayang sangat…Nak tahu macam mana kuatnya kasih sayang mereka? Jom layanz…

The Solemnization: 17th July 2010

The highlight will take some time to load due to the High Definition (HD) content, but trust me, it will be worth the wait!

for slower internet connection, view the below video:

Memang best shooting majlis resepsi kedua pasangan ini,dua2 sporting, best, rock, funky and veryyyy camera friendly…ok jom layanz majlis resepsi mereka…

The Reception: 17th July 2010

Munzir & Zaitil: Reception Highlights (HD) from iMoments on Vimeo.

Irwan & Zalina : The Solemnization & The Reception

Akhirnya kedua-dua pasangan ini disatukan pada 11 Jun 2010. Zalina looks so gorgeous on her wedding day.. Kedua-dua pasangan,seluruh keluarga dan sahabat sangat sporting dan happening..Memang best bekerja dengan mereka…Thanks sebab beri kepercayaan pada iMoments untuk mengabadikan saat terindah ini.. .kami dari iMoments mengucapkan tahniah dan thank you very much again for letting us defining your moments..jom layan!  + Capture Your Defining Moments+ .. Jom Layanz!

The Solemnization (11th June 2010)

The Reception (12th June 2010)

ada orang bertanya kenapa lagu ini for this highlight? lagu ini dipilih kerana kedua pasangan ini telah bercinta sejak di bangku sekolah lagi, iaitu sejak form 5 di sekolah pada 2001. cinta mereka bertahan sehingga kini dan akhirnya melangsungkan perkahwinan mereka. Serious respeklah both of you…Semoga berkekalan ok! It’s a sweet love story after all!


Playback in 720p HD for ultimate viewing experience!

The Reception (14th June 2010)